Compleet Fairings Voor Yamaha TMAX 530 12 13 14T-Max ABS Plastic Kit Injectie Motorfiets Kuip Kit UV TMAX530
Vernieuwd - 7 %

Compleet Fairings Voor Yamaha TMAX 530 12 13 14T-Max ABS Plastic Kit Injectie Motorfiets Kuip Kit UV TMAX530

Bestaan
€ 303.31
€ 282.00
Nummer:

dit Gloednieuwe Achter Hoes Kapvoor YAMAHA TMAX 530 12-14 staat : 100% Nieuw
materiaal : Hoge Kwaliteit ABS Plastic
kleur : Als Foto
Quanity : 14 STKS gemakkelijk te installeren, geen installatie-instructies merken :
verzendkosten blijkt zijn brandstoftoeslagen. invoerrechten, belastingen en andere douane gerelateerde kosten niet inbegrepen. kopers alle verantwoordelijkheid voor alle extra gemaakte kosten (eventuele).
betaling :
momenteel, We accepteren alleen Alipay, Western Union, Visa, Master Card, T/T betalingsvoorwaarden
Terugkeerbeleid :
We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen. wij betalen u als u de items binnen 55 dagen uw ontvangst van de artikelen voor elke reden. echter, moet de koper ervoor dat de items zijn geretourneerd in originele voorwaarden. Als de items beschadigd of verloren wanneer ze geretourneerd, de koper verantwoordelijk voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling koper moet proberen te een claim met de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies.
Feedback :
uw tevredenheid en positieve feedback is ons erg belangrijk. laat positieve feedback en 5-stars als u tevreden met onze artikelen en diensten. als u problemen met onze artikelen of diensten, neem gerust contact ons voordat u negatieve feedback zal doen onze beste om eventuele problemen en bieden u de beste klantenservice. onze fabriek onze magazijn merken : verzendkosten blijkt zijn brandstoftoeslagen. invoerrechten, belastingen en andere douane gerelateerde kosten niet inbegrepen. kopers alle verantwoordelijkheid voor alle extra gemaakte kosten (eventuele). betaling : momenteel, We accepteren alleen Alipay, Western Union, Visa, Master Card, T/T betalingsvoorwaarden Terugkeerbeleid : We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen. wij betalen u als u de items binnen 55 dagen uw ontvangst van de artikelen voor elke reden. echter, moet de koper ervoor dat de items zijn geretourneerd in originele voorwaarden. Als de items beschadigd of verloren wanneer ze geretourneerd, de koper verantwoordelijk voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling koper moet proberen te een claim met de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies. Feedback : uw tevredenheid en positieve feedback is ons erg belangrijk. laat positieve feedback en 5-stars als u tevreden met onze artikelen en diensten. als u problemen met onze artikelen of diensten, neem gerust contact ons voordat u negatieve feedback zal doen onze beste om eventuele problemen en bieden u de beste klantenservice.

Productgegevens

geschilderd:
Ja
Merknaam:
ZXMT
molding:
Injection
Materiaaltype:
ABS
Motorfietsmerk:
Yamaha

Keuze van de client