1839-1879 Seated Liberty Half Dollar kopie munten gratis verzending (52 stuks)
Vernieuwd - 29 %

1839-1879 Seated Liberty Half Dollar kopie munten gratis verzending (52 stuks)

Bestaan
€ 83.10
€ 59.00
Nummer:

verzending : maken we zending voor u in 10 dagen of ealier na bestelling plaatst.
standaard verzending rate (zie onze web)
je de recht om de juiste verzending manier, we de items volgens uw kiezen. voor gratis verzending, we meestal ondersteunen verzending door China Post Luchtpost en e Packet. als de hoeveelheid van uw bestelling bereiken een bepaalde bedrag, kunnen we sturen ze u met elke gratis verzending zoals EMS, DHL of andere verzendmethoden. neem me vertrouwen dat we zullen proberen ons best om u snelle en veilig transport.
om de aangepaste soepel, zal de aangegeven waarde lager dan de werkelijke aankoopprijs van de items. levertijd is volgens de werkelijke aankomsttijd. kan lezen de sjabloon voor de modus van vervoer op eerste voor referentie. (als de items niet aankomen in uw verwachte tijd. gelieve contact vrij, dank u) wanneer u ze ontvangt bevestig de percelen die in goede staat of niet wanneer u ze ontvangt. u kunt weigeren teken voor als het pakket beschadigd is. dienst na verkoop :
wij proberen ons best u dienen de beste dat we kunnen.
als je echt niet tevreden met onze artikelen. gelieve ons in 7 dagen. wij proberen ons best te lossen het.
als u een suggestie of verzoek voor de items, laat ons weten . laat mij beter. als u tevreden met de items, geef ons 5 sterren feedback. thank zeer.neem eens om de bovenstaande bij aankoop items van ons.wensen u een gelukkig winkelen!soort groeten.-Bing Bing Li

Productgegevens

Materiaal:
Koper
Stijl:
Antique Imitation
Techniek:
Casting
Thema:
Patriotisme
Regionale eigenschap:
Europa
Jaar:
1880-1899
Merknaam:
SexeMara

Keuze van de client