BCMaster QC 3.0 Quick Auto Lading Dual Usb-poorten Vrachtwagens In Autolader Opladen Full Speed
Vernieuwd - 26 %

BCMaster QC 3.0 Quick Auto Lading Dual Usb-poorten Vrachtwagens In Autolader Opladen Full Speed

Bestaan
€ 2.72
€ 2.00
Nummer:

-10.08/piece -14.73/set
specificaties :
kleur : Wit
materiaal : ABS + PC
Size : 7.6 CM * 3.3 CM * 3.3 CM (L * W * H)
ingangsspanning : DC 24 (V)
uitgangsspanning : DC 5 V/9 V/12 V (V)
uitgangsstroom : 3000 (m A)
werktemperatuur : 0-45 (℃)
Output interface : Dual USBkenmerken :
1. QC 3.0 : De nieuwste, snelste en meest efficiënte USB opladen technologie in de wereld. tot 4 X sneller dan standaard opladers, staat om compatibel apparaten om 80% in slechts 35 minuten.
2. Supreme Compatibiliteit : Achterwaarts compatibel met alle versies van QC technologie (1.0, 2.0 & 3.0). ook compatibel met USB-C en biedt standaard opladen voor niet-Quick Charge apparaten.
3. Dual Usb-poort Charger. 2 usb-poort kan worden opgeladen tegelijkertijd het kan ondersteuning verschillende mobiele terminal gebruikt in de auto, zoals mobiele telefoon, voor i Pad, voor PSP, voor e Book, voor GPS, etc.
4. Ondersteuning DC 12 V-24 V spanning input, toepasbaar meest cars, vrachtwagens, etc.
5. Gecertificeerd Veilig : Ingebouwde waarborgen beschermen uw apparaten tegen overstroom, overspanning, oververhitting, en overladen. FCC, CE, Ro HS goedgekeurd.
Paklijst : 1 x Autolader
Betaalmethode meer Betaling vraag, controleer de volgende link : termen van Logistieke wij accepteren Logistieke van DHL/EMS/China Post Air Mai/Zweden Post Luchtpost/China Post gewone Kleine Packet Plus/e Packet termen van service verzending : wanneer u interesse in een item, kies een verzendmethode en voor de item inclusief de verzendkosten. We zullen het pakket u binnen 7 dagen, na uw betaling is voltooid. We niet garanderen levertijd op alle internationale zendingen vanwege verschillen in douaneafhandeling in landen, die invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd. let kopers verantwoordelijk voor alle extra douaneheffing, courtage, rechten, en belastingen bij invoer in uw land. deze extra kosten misschien verzameld op tijd van levering. we niet terugbetalen verzendkosten als u weigerde zendingen. de verzendkosten bevat geen import belastingen, en kopers verantwoordelijk voor douanerechten Returns : We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen. wij betalen u als u de items binnen 15 dagen uw ontvangst van de artikelen voor elke reden. echter, moet de koper ervoor dat de items zijn geretourneerd in originele voorwaarden. als de items zijn beschadigd of verliezen wanneer ze geretourneerd, de koper verantwoordelijk voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling. koper moet proberen om een claim met de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies. de koper verantwoordelijk voor de verzendkosten om de item Sizing of Fit Problemen meest van onze artikelen zijn hand gemaakt, de afgewerkte items misschien variëren met ongeveer 1-3 cm in de opgegeven metingen. zodat uw item nog steeds je perfect, onze kleermakers hebben al onze jurken met additonal stof in de naden zodat kleine size modificatie gemakkelijk worden gemaakt. als u de producten zijn niet geschikt voor u en vragen, u kunt contact direct kleur Mismatch : verschillen in kleur misschien veroorzaakt door een andere redenen zoals kleur reflectie in de monitor, verlichting, achtergrond etc. Echter, als u geloven dat het item ontvangen is in verkeerde kleur, gelieve ons zien als een terugkeer of terugbetaling is mogelijk Feedback : uw tevredenheid en positieve feedback is ons erg belangrijk. laat positieve feed back en5-Starsis u tevreden met onze artikelen en diensten .

Productgegevens

Intelligente Lading:
Ja
Quick charge:
Ja
Scherm:
Nee
Pakket:
Nee
Gebruik:
Standard Battery
Type:
USB
Modelnummer:
Car Charger
Merknaam:
BCMaster

Keuze van de client